top of page

Terrazzo vloeren

Bent u op zoek naar een terrazzo vloer? Dan bent u bij Van Rijbroek Terrazzo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar realiseren wij met passie de mooiste terrazzo vloeren voor onze klanten. Zo heb je ongetwijfeld wel eens een traditionele terrazzo vloer met zwarte band en mozaïek blokjes in de gang van een jaren 30 woning zien liggen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van terrazzo vloeren in zowel nieuwbouw als oudere huizen. Onze terrazzo vloeren zijn uitermate geschikt voor diverse ruimtes zoals een leefkeuken, entreehal, wc en badkamer maar ook een veranda of een bedrijfsvloer horen tot de mogelijkheden. 

 

Een terrazzo vloer kent vele voordelen waaronder het unieke karakter, de veelzijdigheid, makkelijk in onderhoud, is slijtvast, milieuvriendelijk en duurzaam! Om de kwaliteit van onze terrazzo vloeren te kunnen waarborgen zijn er een aantal punten belangrijk om rekening mee te houden. Voor het gemak hebben we een pdf-bestand waarin alle informatie overzichtelijk terug te vinden is!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag advies? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak en kom langs in onze showroom dan zorgen wij dat de koffie klaar staat! 

01

Leefkeuken Gemonde

Deze prachtige leefkeuken is voorzien van een mooie traditionele terrazzo vloer in een modern jasje. De dubbele zwarte band geeft de keuken een speels karakter en betrekt zo de andere ruimtes bij het geheel!

02

Terrazzo vloer hal Den Bosch

Deze badkamer hebben wij mogen voorzien van een traditionele terrazzo vloer met zwarte band. Een van de grootste voordelen van een terrazzo vloer op de badkamer is dat deze helemaal naadloos is. Daarnaast past de terrazzo vloer perfect bij de landelijke stijl van de badkamer!

03

Terrazzo vloer Den Bosch

Bij dit project hebben wij zowel de gang als de wc mogen voorzien van een traditionele terrazzo vloer. Wat dit project bijzonder maakt is dat wij hier naast de blokjes ook de terrazzo vloer hebben versierd met unieke mozaïek ornamenten in de hoeken. 

04

Terrazzo vloer Mariahout

Een van de projecten waar wij erg trots op zijn is deze traditionele terrazzo vloer die wij hebben mogen realiseren in Mariahout. Deze fraaie vloer is zowel voorzien van een rij met blokjes als een opstaande rand. De ronding in de vloer geeft perfect weer dat je met terrazzo vele mogelijkheden hebt!

05

Traditionele vloer Schijndel

Deze prachtige woning in Schijndel hebben wij mogen voorzien van een nieuwe terrazzo vloer. Het lichte middenstuk omringd door de zwarte band matcht perfect bij het karakter van het huis!

06

Terrazzo badkamer vloer 

Deze badkamer hebben wij mogen voorzien van een traditionele terrazzo vloer met zwarte band. Een van de grootste voordelen van een terrazzo vloer op de badkamer is dat deze helemaal naadloos is. Daarnaast past de terrazzo vloer perfect bij de landelijke stijl van de badkamer!

Al meer dan 25 jaar maakt Van Rijbroek Terrazzo met passie de mooiste terrazzo vloeren, keukenbladen & renovaties!

bottom of page