top of page

Terrazzo Renovaties

Bent u op zoek naar een partij die uw terrazzo vloer kan renoveren? Dan bent u bij Van Rijbroek Terrazzo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar renoveren wij met passie de mooiste terrazzo terrazzo vloeren voor onze klanten! Met regelmaat komt er een terrazzo vloer onder vloerbedekking of tegels vandaan en lijkt deze onherstelbaar aangetast. Toch weten wij uit ervaring dat deze vaak nog in ere kan worden hersteld! We brengen uw vloer terug in zijn oorspronkelijke staat, met behoud van het historisch karakter. Het renoveren van een terrazzo blad behoort ook tot de mogelijkheden maar dit doen wij alleen als deze wordt aangeleverd bij ons op de werkplaats. 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag advies voor het renoveren van uw terrazzo vloer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u graag verder! 

01

Renovatie terrazzo vloer (hal)

De foto's hiernaast laten zien dat het zeker de moeite waard kan zijn om een beschadigde terrazzo vloer in ere te herstellen. Alle reparaties zijn hersteld en na het schuur- en polijstwerk is de gerenoveerde vloer haast niet van een nieuwe te onderscheiden!

02

Diverse renovatie projecten

Op deze foto's is duidelijk te zien hoe mooi een terrazzo vloer tevoorschijn komt na een renovatie. Ontbreken er stukken terrazzo? geen probleem! Met onze ervaring gaan wij op zoek naar het zelfde marmer en de juiste samenstelling om ervoor te zorgen dat het nauwelijks te onderscheiden is van het origineel. 

03

Renovatie terrazzo vloer (mozaïek)

Een bijzonde project om te mogen renoveren omdat je niet iedere dag een terrazzo vloer tegenkomt met dergelijk mozaïek. We zijn dan ook zeker trots op het resultaat en de foto's bewijzen dat het renoveren van een terrazzo vloer zeker de moeite waard is!  

04

Restaurant 's-Hertogenbosch

Recent hebben wij Restaurant Faran in Den Bosch mogen voorzien van terrazzo barbladen. De warme tinten afkomstig van het marmer passen perfect bij de uitstraling van het restaurant. Mocht je een keertje in de buurt zijn, is het zeker een aanrader om een plekje aan de bar te reserveren! 

Al meer dan 25 jaar maakt Van Rijbroek Terrazzo met passie de mooiste terrazzo vloeren, keukenbladen & renovaties!

bottom of page