top of page

Terrazzo keukenbladen

Bent u op zoek naar een terrazzo keukenblad? Dan bent u bij Van Rijbroek Terrazzo aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar realiseren wij met passie de mooiste terrazzo keukenbladen voor onze klanten. Een terrazzo blad wordt geheel met de hand gemaakt en vindt zijn oorsprong in Italië, Venetië om precies te zijn. Oorspronkelijk werd terrazzo voornamelijk gebruikt voor vloeren maar behoort het inmiddels tot een van de recente keukentrends. Zo zie je het veelvuldig terug komen in de moderne, landelijke & minimalistische keukenstijl. Een terrazzo blad kent vele voordelen waaronder het robuuste karakter, een unieke uitstraling, vele mogelijkheden qua afwerking, vele kleurschakelingen, waterdicht, slijtvast & makkelijk in onderhoud.  

Om de kwaliteit te waarborgen en onze klanten te ontzorgen doen wij het inmeten, leveren en plaatsen in eigen beheer. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een perfect passend terrazzo blad. Naast nieuwe keukens zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van bladen voor bestaande keukens. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag advies? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

01

Moderne buitenkeuken Waalre

Deze fraaie buitenkeuken is voorzien van een modern terrazzo blad. Terrazzo wordt doorgaans gezien als een product dat je voornamelijk terug ziet in een landelijke stijl, maar niets is minder waar. De rustige basis van het blad gecombineerd met de grove marmerstukken maken deze keuken een echte eyecatcher!

02

Landelijke keuken Riel

In samenwerking met Martens & Dochters deze prachtige keuken mogen opleveren. Een landelijke keuken met een moderne twist. Al onze terrazzo bladen zijn handgemaakt en daardoor is het mogelijk om ook zulke lange lengtes uit één geheel te leveren!

03

Moderne keuken Mariaheide

Deze prachtige keuken mogen voorzien wel hele bijzondere terrazzo keukenbladen. De bladen bestaan namelijk grotendeels uit roze marmer. Een kleur die je niet vaak ziet maar als je het aan ons vraagt is het eindresultaat een plaatje!

04

Restaurant 's-Hertogenbosch

Restaurant Faran in Den Bosch hebben wij mogen voorzien van terrazzo barbladen. De warme tinten afkomstig van het marmer passen perfect bij de uitstraling van het restaurant. Mocht je een keertje in de buurt zijn, is het zeker een aanrader om een plekje aan de bar te reserveren! 

05

Keukenblad Valkenswaard

Deze bestaande keuken in Valkenswaard hebben wij mogen voorzien van een nieuw terrazzo blad. Het Botticino marmer afkomstig uit Italië zorgt ervoor dat het blad een warme krijgt en daarmee perfect aansluit bij de rest van de keuken!

06

Bijkeuken Sint-Oedenrode

Deze landelijke bijkeuken hebben wij mogen voorzien van een traditioneel terrazzo blad inclusief een handgemaakte tegelbak. Als afwerking is het terrazzo blad voorzien van een waterkering rondom de spoelbak en een opstaande spatrand. 

07

Moderne keuken Hilversum

Deze prachtige keuken hebben wij mogen voorzien van terrazzo bladen met een moderne twist. De kleuren van de grovere marmerstukken matchen bij het kleurenpalet van de rest van de keuken. Wat deze keuken ook bijzonder maakt is de handgemaakte tegelbak met groene i.p.v. de traditionele zwarte tegeltjes!

08

Kookeiland Valkenswaard

Een project dat wij hebben gerealiseerd en erg trots op zijn! Een prachtig kookeiland met veel lichtinval. De fraaie lichtblauwe kleur in combinatie met het terrazzo blad maakt deze keuken tijdloos en geeft het karakter. 

Al meer dan 25 jaar maakt Van Rijbroek Terrazzo met passie de mooiste terrazzo vloeren, keukenbladen & renovaties!

bottom of page